Reünie De Deurdouwers geslaagd

Geplaatst op:

Na de vele positieve reactie van vorig jaar, hebben we besloten dit jaar wederom een reünie te organiseren. Met succes, want het was geen zeer gezellige avond!

Naar aanleiding van ons 44-jarig jubileum vorig jaar, hadden wij een reünie georganiseerd. Een hele kluts van oud-leden én huidige leden die gedurende de avond gezellig met elkaar aan het praten waren over bouwen vroeger en nu. Na de vele positieve geluiden, hebben we daarom ook besloten deze avond door te trekken. We kunnen spreken van een mooie nieuwe Deurdouwers-traditie!

Dit jaar was de reünie georganiseerd op 16 april. Uiteraard in ons stamcafé De Rijnvaart. De avond begon om 20.00u en langzaam maar zeker, kwamen veel (oud-)leden binnen. Ook kreeg Wies een mooi bierpakket, na al het geen wat hij moest meemaken tijdens de halvastentocht in Oosteeklo. De kaasjes, augurkjes en nootjes werden geserveerd en de avond verliep zeer gezellig.

Tijdens deze avond werden natuurlijk ook filmpjes van optochten en oude wagens getoond. De oud-leden hun ogen glunderden bij het zien van de oude wagens en natuurlijk zorgde dit voor veel praat en herinneringen. Voor de datum voor volgend jaar, moet nog even over worden vergaderd. Het is wel al zeker dat er weer een reünie komt.