De Deurdouwers derde in Betekoppenstad

Geplaatst op:

Een mooi resultaat, waar wij als bouwploeg dan ook enorm trots op zijn.

De zondag van de optocht was dit jaar een iets frissere optocht dan dat wij normaal gewend zijn. Dit ligt misschien aan het feit dat we de laatste jaren verwend zijn met prachtig weer. Desalniettemin zijn we met een grote glimlach op het gezicht begonnen aan de stoet. Met een thema dat stond als een huis, heeft menig persoon in het publiek dan ook genoten van de optocht én onze wagen.

De dozen vlogen letterlijk rond de oren en het was een drukte van een jewelste. Af en toe werd er dan ook een onschuldige omstander geraakt door een rondvliegende doos, maar dat is uiteraard het risico dat men neemt om langs de kant te gaan staan.

Na de optocht hebben we de wagen afgebroken, alles weer terug in de Leutfabriek gezet en zijn we vertrokken naar de Statie voor de prijsuitreiking. Het resultaat was uiteindelijk een welverdiende 3e plek. Dit jaar zijn we later begonnen met het bouwen aan de wagen, in verband met de verhuizing van ons vertrouwde plek aan de Fortstraat naar de Leutfabriek. De laatste aantal weken heeft de bouwploeg de Deurdouwers mentaliteit getoond en een prachtige wagen uit de grond gestampt.

Langs deze weg willen we de bouwers, de vele helpers, de sponsoren, publiek en iedereen die heeft meegeholpen om de optocht dit jaar weer tot een groot succes te helpen, hartelijk bedanken!