Betecampagne

Wanneer Carnaval er langzaam aankomt, zie je in Sas ze steeds vaker aan de gevel hangen; de Beetjes. De vraag voor deze Beetjes komt elk jaar terug en daarom heeft Carnavalsvereniging De Deurdouwers haar eigen Betencampagne. Deze Beetjes zijn bij ons te koop voor een leuke prijs.

Over de Beetjes

De Beetjes zijn gemaakt van polyester (hetzelfde materiaal waar wij onze wagens mee bouwen) en zijn daarom zeer duurzaam. Ze zijn ongeveer 45cm bij 25cm. De kleuren zijn de bekende kleuren van het Sasse carnaval, namelijk geel en blauw. Elk jaar maken wij een twintigtal Beetjes die u kunt kopen. Mocht de vraag zo groot zijn, dat we door onze Beetjes heen zitten, maakt u zich dan vooral geen zorgen! U kunt bij ons Beetjes aanvragen door middel van een formulier. U vult hier uw gegevens in en stuurt deze op en dan zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk uw eigen beetje heeft.

Bent u geïnteresseerd?

Heeft u interesse in een Beetje, dan kunt u contact opnemen met ons. Vul het formulier in of stuur een e-mail naar: betecampagne@deurdouwers.com. De kosten voor een Beetje zijn slechts €15 per stuk. Het is mogelijk om meerdere Beetjes tegelijk te kopen, maar we stellen wel een limiet van 5 Beetjes per huishouden. De reden hiervoor is dat de vraag groot is en als iemand alle Beetjes opkoopt, er geen Beetjes meer zijn voor andere personen. Mocht u in gemeente Sas van Gent wonen, dan zijn de verzendkosten gratis!

Bestel uw Beetje!